Håll ner knappen CMD och tryck + / -

Evenemang

Konstföreningens Programkommitte arrangerar varje termin ett antal guidade visningar på gallerier och museum i Stockholm med omnejd. Programmet som är speciellt framtaget för konstföreningens medlemmar är mycket uppskattat!

Är du intresserad av någon aktivitet, mejla din anmälan till den som är ansvarig för respektive aktivitet. På anmälan anger du ditt namn och email, vilket datum och klockslag som anmälan avser, antal deltagare (endast 1 gäst per medlem). Vi hör vi av oss till er som fått plats. Pris per visning är 100 kr för medlem och 150 kr för icke medlem. Betalning för visning kommer att ske via Swish, närmare info får ni i bekräftelsemejlet från oss. Anmälan är bindande.

Varmt välkomna!

Datum

Typ

Plats

Titel

24/05 2018, 18:00 Visning Millesgården, Lidingö Hokusai och den stora vågen – FULLBOKAD!

På Millesgården visas under två veckor en utställning av den världsberömda konstnären Hokusai (1760-1849). Hokusai arbetade i många tekniker, mest känd för sina träsnitt och framför allt när han skildrar berget Fuji, en viktig inspirationskälla för impressionisterna och de efterföljande modernisterna.

Anmälningar skickas till maria.widegren@live.se

Läs mer och boka
28/05 2018, 18:15 Utlämning Banksalen, Kungsträdgården, Stockholm Utlämning vinster i Konstverkssektionen

Utlämning av vinster från sektionen för Konstverk genomförs måndagen den 28/5 2018 kl 18:15 i Banksalen, huvudkontoret Kungsträdgården. Vinsterna finns till beskådan i samma lokal från och med onsdagen 9/5.

Om du inte har möjlighet att delta på utlämningen kan du skicka ett ombud med fullmakt att välja åt dig. Om du inte kan skicka någon i ditt ställe går det bra att skicka en fullmakt/önskelista med dina önskade val i turordning.

Vi behöver något av ovanstående cirka en vecka före utlämningen. Skicka till Bo Nordling (mejlledes eller via internposten).

Varmt välkommen och grattis än en gång!

Läs mer och boka