Håll ner knappen CMD och tryck + / -

Evenemang

Konstföreningens Programkommitte arrangerar varje termin ett antal guidade visningar på gallerier och museum i Stockholm med omnejd. Programmet som är speciellt framtaget för konstföreningens medlemmar är mycket uppskattat!

Är du intresserad av någon aktivitet, mejla din anmälan till den som är ansvarig för respektive aktivitet. På anmälan anger du ditt namn och email, vilket datum och klockslag som anmälan avser, antal deltagare/gäst (endast 1 gäst per medlem). Vi hör vi av oss till er som fått plats. Pris per visning är 100 kr för medlem och 150 kr för icke medlem. Betalning för visning görs via Swish, mer information finns i bekräftelsemejlet från oss. Anmälan är bindande.

Varmt välkomna!

Datum

Typ

Plats

Titel

16/01 2020, 17.30 Visning Kungliga Slottet Märta Måås-Fjetterström – FULLBOKAT

Under hösten kommer Hovet öppna en stor utställning i Rikssalen på Kungliga Slottet där besökaren välkomnas att vandra genom Märta Måås-Fjetterströms vävda värld. För första gången visas de mattor av konstnären som finns i de kungliga samlingarna. Utställningen visar inte bara Märta Måås-Fjetterströms mattor, utan belyser även hennes inspirationskällor, karriär och förutsättningarna för kvinnligt företagande under första halvan av 1900-talet. Både som formgivare och kvinnlig entreprenör bröt hon ny mark.

Vi erbjuder visning på följande tid:

Onsdagen den 4 december kl 17.30

Torsdagen den 16 januari 2020 kl 17.30

Anmälningar skickas till: jool05@handelsbanken.se

Läs mer och boka