Håll ner knappen CMD och tryck + / -

Handelsbankens Konstförenings årsmöte

Äntligen dags för årets händelse! Ta med din make/maka/vän till ett trevligt årsmöte med konstlotteri, spännande föreläsning och varför inte en bit mat?

Agenda:
18.00 Årsmötesförhandlingar med närvarolotteri (Årsredovisning 2016, Revisionsberättelse 2016Föredragningslista Årsmöte 2017, Valberedningens förslag till styrelse.)

18.45 Street art med Jimmie Hall
Jimmie Hall har varit en del av Street Art i Sverige i decennier. Han är ägare till galleriet Wallery och kommer att ge sin syn på hur gatukonsten har utvecklats och vart konstformen är på väg. www.wallery.se

19.30 Supé
Landgång med brieost, rostbiff, lax samt ägg och räkor inkl ett glas vin/öl samt kaffe och chokladbit, till det subventionerade priset 250 kr.

Ingen anmälan krävs för själva Årsmötet. Dagordning, verksamhetsberättelse samt balans- och resultaträkning kommer att finnas tillgängliga vid årsmötet. Vill du delta vid supén skickar du din anmälan till maria.widegren@live.se, anmälan är bindande. Avgiften för supén erläggs genom att swisha 250 kr per person till 1236943963 senast den 17 mars.

Varmt välkomna!
Styrelsen Handelsbankens Konstförening

PS. Du följer väl oss på Instagram? #shbkonst